Вітаємо!)

Фланелеві пелюшки 75×120

  • Виробник: Україна
  • Код товару: 1538-
  • Наявність: На складі

108 грн.

Ласкаво просимо до "Текстильного світу" - ваш ідеальний пункт призначення для пошуку ніжних та комфортних пелюшок! Ми пишаємося представляти вам нашу колекцію фланелевих пелюшок - справжній рай для малюків, виготовлений зі 100% натуральної бавовни.

Коли справа доходить до вибору пелюшок, ми розуміємо, що для вас важлива якість та безпека. Тому наші пелюшки виготовлені з м'якої та дихальної фланелі – ідеального матеріалу для ніжної шкіри вашого малюка. Ми ретельно відбираємо тільки найкращі тканини, щоб забезпечити вашому малюку максимальний комфорт та захист.

Розмір 75×120 забезпечує ідеальне співвідношення між зручністю використання та практичністю. Це досить просторий розмір, щоб обернути вашого малюка, але разом з тим досить компактний, щоб поміститися у сумку для подорожей. З фланелевими пелюшками з "Текстильного світу" ваш малюк буде оточений лагідним теплом та ніжністю.

Ми пишаємося тим, що пропонуємо доставку по Україні будь-якою поштою, щоб забезпечити ваше замовлення швидку та надійну доставку. Незалежно від того, де ви знаходитесь, ви можете бути впевнені, що ваше замовлення буде доставлене вчасно та в бездоганному стані.

Що стосується оплати, ми приймаємо всі популярні методи оплати, щоб зробити ваше придбання максимально зручним. Ви можете вибрати найбільш зручний для вас спосіб оплати та бути впевненими у безпеці та надійності вашої транзакції.

Тож не відкладайте вибір на потім! Пориньте у світ комфорту та якості з нашими фланелевими пелюшками. Відвідайте "Текстильний світ" вже сьогодні та подаруйте вашому малюку ніжність, на яку він заслуговує.

 

Розмір

70/75×120

Склад

100% бавовна

Щільність

165 г/м2

Тип тканини

Фланель

 

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рекомендовані товари

Теги: пелюшки, фланель, дитяче